Mannen met ervaring: Freddy Raymackers en Diederik Staljanssens

Freddy Raymackers

Freddy Raymackers (59) is Opwijkenaar met Limburgse roots, woont op de Steenweg op Aalst met zijn echtgenote Marie-Louise en zoon Pieter-Jan. Freddy werkt coördinator van het Referentiecentrum Zeldzame Ziekten en de Klinefelterkliniek als  in het UZ Brussel. Daarnaast is hij voorzitter van de Erkenningscommissie verpleeg- en zorgkunde, bestuurslid van de Federale Neutrale Beroepsvereniging voor Verpleegkunde en lid van de Kamer van Beroep voor de thuisverpleegkunde en de Provinciale geneeskundige commissie van Vlaams Brabant en Brussel. Kortom, hij weet waarover hij praat.

Maar zijn belangrijkste ‘job’ omschrijft Freddy als vader en grootvader zijn: vader van Christof (35), Sylvie (32) en Pieter-Jan (16) en grootvader van Tristan (3) en Freya (3mnd). Freddy is naast een echte familieman ook een trouwe INZET’er en staat al voor de derde keer als kandidaat op onze lijst. Dat toont zijn engagement. Freddy is een doorzetter.

In zijn vrije tijd houdt hij van wandelen, fietsen en supporteren voor zijn zoon bij wielerclub Noord-West Brabant. Zijn interesse ligt verder bij groenbeheer en leefbaarheid van de omgeving in al zijn facetten.

Waarom Freddy voor INZET kiest? “Toen ik 17 jaar geleden in Opwijk kwam wonen viel ik voor het progressief gedachtengoed van deze ‘nieuw samengestelde partij’. INZET heeft steeds frisse ideeën die aangedragen worden door enthousiaste leden met een gezonde kijk op politiek.

Diederik Staljanssens

Diederik Staljanssens (40) woont in het centrum van Opwijk en werkt als IT’er bij Smals, een gemeenschappelijke ICT-organisatie van Belgische overheidsdiensten in de sociale zekerheid. Diederik is Opwijkenaar in hart en nieren en vele jaren actief in het lokale (zaal)voetbal en sociaal-culturele leven. Hij is een levensgenieter die houdt van wandelen in het groen met zijn trouwe viervoeter. Is/was soms een rebel, maar steeds “with a cause.” Diederik ijvert voor een hondenweide, veilig fuiven voor onze jeugd, betaalbaar wonen en natuurlijk een bruisend cultureel leven in onze gemeente. Ook voor een levendig centrum met veel lokale handelaars wil Diederik zich volop inzetten.