Weg met de baas! Lezing door hondengedragscoach David Pithie

Hoe moet je een hond opvoeden? Die vraag staat vandaag centraal in het samenleven met honden. Maar is dat wel de juiste vraag? Kunnen we ze wel beantwoorden zonder eerst na te denken over het waarom? En wat is opvoeden eigenlijk … en vooral: wat is het niet?

Gedragscoach David Pithie – bekend van ‘Het zal je hond maar zijn’ op VTM – is vandaag een veelgevraagd gedragscoach en spreker en komt op vraag van INZET naar Opwijk om zijn ervaringen te delen. Volgens hem moeten ook de baasjes aangepakt worden en hij is vastberaden om hen op hun fouten te wijzen. Het accent in zijn benadering ligt op het ontwikkelen van veilige en warme relaties tussen mens en hond.

De lezing ‘Weg met de Baas!’ geeft de belangrijkste gedachten en handvatten om bewust met een hond om te gaan. Zijn we in het opvoeden van onze hond niet te veel bezig met wat er nog niet is, maar er volgens jou of anderen wel al zou moeten zijn? Vergeten we daardoor niet te kijken naar wat er wel al is? En laten we daardoor niet heel wat mogelijkheden liggen?

‘Weg met de Baas!’ is een inspiratiesessie vol eyeopeners voor de uitdagingen waar je voor komt te staan in het omgaan en samenleven met een hond.
Praktisch:
Woensdag 14 maart 2018, start om 20u in het Brouwershuis aan de Markt in Opwijk.
Toegang is gratis. Inschrijven is wel vereist en kan telefonisch via 0468 30 50 66 of via deze link.
Voor INZET is dierenwelzijn een belangrijk thema. Deze lezing kadert in dat thema. Onze andere thema’s lees je hier.