Nieuwe namen: welkom aan boord Josée en Wendy!

Josée Van Mol en Wendy Renneboog

Met trots mogen wij deze twee straffe madammen aankondigen op de INZET-lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen: Josée Van Mol en Wendy Renneboog.

Josée Van Mol (59) is een rasechte Opwijkse, afkomstig van Droeshout en ondertussen al jaar en dag woonachtig in het centrum van Opwijk, waar ze een bekend gezicht is. Jarenlang baatte ze haar winkel Allure uit in de Kattestraat, tot in 2013. Sindsdien legt zij zich toe op vrijwilligerswerk voor diverse organisaties en is ze een helpende hand voor iedereen die het nodig heeft. Een warme, innemende persoonlijkheid die steeds paraat staat. Josée is een fervent fietsster en is dan ook erg begaan met verkeersveiligheid in onze gemeente, in het bijzonder de veiligheid van de zwakke weggebruiker.

Wendy Renneboog (34), mama van Lowie (8) en Tuur (6) en getrouwd met Tim Hellinckx woont op de Steenweg op Aalst in Nijverseel. Wendy werkt als leerkracht lager onderwijs in Groot-Bijgaarden. Ze is actief lid van atletiekclub AC Opwijk. Daarnaast is ze graag creatief bezig, onder andere met juwelen maken, gitaar spelen of optredens bijwonen. Wendy woont heel graag in Opwijk omwille van het bruisende en boeiende dorpsleven: in Opwijk verveel je je nooit. Daar draagt ze overigens zelf haar steentje toe bij tijdens de jaarlijkse Duchenne kersthappening op het Eeksken. Haar motivatie om met ons mee te doen: “Door ons zoontje Tuur weet ik als geen ander hoe moeilijk het soms is voor mensen met een beperking, daar wil ik me dan met heel mijn hart voor inzetten. Vanuit mijn job vind ik een veilige schoolomgeving, fietspaden en oversteekplaatsen, maar ook aandacht voor kinderen en jongeren belangrijk.” Een straffe madam dus die onze lijst komt versterken.