Een avond met Nic Balthazar over het klimaat

Na euthanasiearts Wim Distelmans en hondengedragstherapeut David Pithie nodigt INZET nu regisseur, tv-figuur en klimaatactivist Nic Balthazar uit naar Opwijk voor een gratis lezing. Centraal thema dit keer is milieu en klimaat.

Nic Balthazar (Sing For The Climate, The Big Ask, The Big Ask Again, Ben X en Tot Altijd) brengt op zijn eigen manier – interactief, met filmpjes en naar het schijnt zal er ook gezongen worden – zijn kijk op de klimaatverandering en de impact die we daar zelf op hebben. Het belooft een boeiende, geanimeerde, enthousiaste uiteenzetting te worden, met onderhuids een alarmerende boodschap, maar tegelijk met heel veel humor en hoop.

We organiseren deze lezing uiteraard niet zomaar.

De voorbije 6 jaar was INZET (als enige Opwijkse partij) écht bezig met dit thema in onze gemeente. Denk aan de concrete vragen naar bosuitbreiding, amendementen op en voorstellen bij het lokale klimaatplan, actieve betrokkenheid in de milieuraad en concrete voorstellen op de gemeenteraad. Ook voor de verkiezingen van 14 oktober 2018 zal milieu en klimaat opnieuw een zeer belangrijk item worden in ons programma met concrete voorstellen en ideeën. Met deze lezing zetten we klimaat en milieu op een andere manier in de kijker voor een breed publiek.

U bent van harte welkom!

Praktisch

Woensdag 9 mei 2018
Schuur Hof Ten Hemelrijk, Kloosterstraat 7, Opwijk
Start om 20u, deuren open om 19u30
Toegang is gratis, inschrijven vereist zodat u zeker bent van uw plaats(en), via http://bit.ly/2EJRKkO
Meer info: hallo@inzet-opwijk.be of tel. 0478 65 00 01
Organisatie: INZET Opwijk